Fursecuri cu gem de caise, de post

de Rocsi in Mancaruri de post, 26 Noi 2016 | 8878 vizualizari

COMENTARII (25)

cristinutanicolita 1

26.11.2016, 19:45

Imi plac! Trebuie să le incerc si eu

MotanLaOale 1

26.11.2016, 19:52

bune bune

T I M E A 1

26.11.2016, 19:55

Bune fursecuri ai facut

simona72 1

26.11.2016, 19:55

Buna ideea cu dulceață!

Merisor 1

26.11.2016, 19:57

Ador gemul de caise, deci fursecurile le-as adora si mai mult

Bunica 1

26.11.2016, 20:06

Meea 1

26.11.2016, 20:13

delicios!!

Panacris 1

26.11.2016, 20:19

reisnaor_2006 1

26.11.2016, 20:32

foarte bune

Lau 1

26.11.2016, 20:36

bune

Rocsi 1

26.11.2016, 20:49

Multumesc si va poftesc la papat fursecuri!

Ina 1

26.11.2016, 21:12

Bravo, Rocsiuta

CameliaR 1

26.11.2016, 21:14

Mmm, ce fursecuri delicioase!

Valclaudia 1

27.11.2016, 08:23

am sosit!

Rocsi 1

27.11.2016, 11:21

Multumesc fetelor

mirela0911 1

27.11.2016, 15:42

Cat de bune sunt!

Rocsi 1

27.11.2016, 19:39

Multumesc Mirela

anca_rm 1

28.11.2016, 09:19

trebuie sa fie tare buni , o sa ii incerc

Rocsi 1

28.11.2016, 10:29

Anca, chiar au iesit deliciosi!

diaconta 1

30.11.2016, 20:45

Minunate

Rocsi 1

01.12.2016, 20:17

Multumesc Dia

Ana_Samy 1

07.12.2016, 20:32

tocmai am facut reteta cu magiun de prune in loc de gem de caise. Au iesit super gustoase. Multumesc pentru reteta

Rocsi 1

08.12.2016, 20:20

Ana, ma bucur enorm ca ai incercat reteta, dar mai ales pentru ca ti-au placut!

abstract01 1

21.12.2020, 16:56

waw, ce bunatati!

Rocsi 1

21.12.2020, 19:33

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de hribi cu ceapa si marar