Fursecuri cu ciocolata

de Lau in Dulciuri, 9 Dec 2012 | 4433 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 200 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • 2 oua
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri de untura
  • coaja de portocala
  • esenta de portocale
  • 1 praf de sare
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Mixam galbenusurile cu zaharul dupa care adaugam untul moale si mixam, albusurile batute putin cu furculita,

Faina o amestecam cu praful de copt,sare, si coaja de lamaie,adaugam peste compozitia de ou,adaugam esenta si untura si framantam coca bine(daca este nevoie adaugam lapte)  dupa care invelim coca in folie si dam la rece 1 ora.

Intindem o foaie de cca 1 cm,decupam forme(eu am ales stea si floare)

Eu am suprapus 3 stelute,la ultima am decupat 1 cerc in mijloc adaugam ciocolata in mijloc.le asezam in tava si dam la cuptor pana se rumenesc frumos.

Eu am uns cateva cu ou deasupra sa fie mai rumenite

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Nasturei cu ciocolata