Fursecuri cu ciocolata

de Lau in Dulciuri, 10 Dec 2011 | 3250 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 albusuri
  • 150 g unt topit
  • 150 g zahar pudra
  • 1 praf de copt
  • coaja de portocala
  • esenta de portocala
  • 1 zahar vanilat
  • faina cat sa iasa un aluat bun de modelat
  • 1 ciocolata alba
  • unt cat o nuca
  • nuca de cocos
  • ciocolata ornament
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare,se adauga zaharul si se mixeaza,se adauga untul topit si racit,coaja de porocala,esenta,zaharul vanilat,praful de copt,amestecam cu o lingura adaugand treptat faina cernuta.

Cu ajutorul uni posh facem fursecurile,lasam distanta intre ele.

Dam tava la cuptor cca 10 min,le lasam sa se raceasca.

Topim ciocolata cu untul in cuptorul de microunde,trecem fursecurile prin ciocolata,le ornam cu nuca de cocos si ciocolata sau dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Nasturei cu ciocolata