Fursecuri cu capsuni

de Lau in Dulciuri, 14 Feb 2014 | 2923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 100 g untura
  • 150 g zahar
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri nuca macinata
  • coaja de portocala
  • 300-400 g faina
  • capsuni(congelate)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu capsuni:

Intr-un bol mixam untul cu untura si zaharul,adaugam nuca macinata,coaja de portocala,praful de copt si treptat adaugam faina pana rezulta o coca omogena,

Invelim coca in folie alimentara si dam la rece 1 ora(cat am fost dupa juniori la scoala)

Intindem o foaie de aluat de cca 0,5 cm  grosime pe masa infainata si decupam forme,

Am asezat in tava de briose unsa cu unt si tapetata cu faina,adaugam cate o capsuna si deasupa acoperim cu o forma inimioara.

Dam la cuptorul incalzit pana se rumeste putin,

Lasam sa se raceasca in tava dupa care le scoatem si le pudram cu zahar pudra sau decoram dupa plac,

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Samba (cu ananas, mure si perle de tapioca)