Fulia ( foul medammas )

de Doralinda in Mancaruri de post, 2 Dec 2012 | 5449 vizualizari

 

E o reteta egipteana, nu greceasca asa cum v-am obisnuit, dar tot de la soacra o stiu! E o specie de fasole, nu am vazut la noi, dar eu o cumpar in conserva. Egiptenii o mananca ca o gustare sau chiar la micul dejun, pusa in lipie arabeasca si insotita de muraturi condimentate. E o reteta foarte simpla si foarte rapida, e indicata si ca mancare de post.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie fulia 400gr
  • sucul de la o lamaie stoarsa
  • sare
  • piper
  • ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fulia ( foul medammas ):

Aruncam din jumatate din zeama care se afla in coserva si restul turnam intr-o craticioara si incalzim la foc mic. Cand incepe sa fiarba putin, pisam cu furculita fasolea, amestecam si punem dupa gust restul de ingrediente.

Se serveste cu ou fiert si cu lipie arabeasca, insotita de muraturi asortate picante.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Bineinteles se poate folosi si fulia proaspata, dar e mai greu de gasit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fulia ( foul medammas )" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]