Fudulii de vițel cu sos de vin și pesto

de Panacris in Cook and smile, 6 Iun 2013 | 6141 vizualizari

 

Un fel de mâncare mai controversat, dar totuși gustos! Mulțumesc Ina pentru inspirație! :-*

 

INGREDIENTE

  • fudulii de vițel cca. 500 g,
  • oțet din vin 4-5 linguri,
  • foi de dafin 2 bucăți,
  • oregano,
  • cimbru,
  • măghiran,
  • usturoi,
  • vin alb demisec cca 200 ml,
  • ulei de măsline 2-3 linguri,
  • pesto Panacris ( http://www.bucataras.ro/retete/pesto-panacris-46760.html)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fudulii de vițel cu sos de vin și pesto:

Fuduliile curățate se taie felii, se spală sub jet de apă rece, apoi se pun într-un vas adânc, se adaugă oțetul, mirodeniil și apă rece, cât să le acopere, apoi se lasă la rece cca. 60 de minute. După ce s-au marinat, se strecoară de zeamă, se trec sub jet de apă rece, apoi se adaugă uleiul de măsline, masând ușor organele, se asezonează de sare, mirodenii și usturoi presat, apoi se pun la prăjit în tigaia grill sau Doubleta în cazul meu, se adaugă vinul, se acoperă și se lasă la gătit cca. 15 minute. Se servesc acompaniate de sos pesto Panacris( http://www.bucataras.ro/retete/pesto-panacris-46760.html)/mujdei de usturoi/ketchup după gustul fiecăruia. Poft bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fudulii de vițel cu sos de vin și pesto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Rocsi 1

07.06.2013, 11:25

Harnicuto nu stai deloc

Panacris 1

07.06.2013, 13:18

Mulţumesc pentru aprecieri, Bucătăraşi!

abstract01 1

18.12.2013, 17:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovleac umplut cu branza