Fudulii de tauras cu verdeata

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 6 Apr 2020 | 2212 vizualizari

 

 Pe langa carnea proaspata de tauras am primit si doua fudulii.  Bineinteles ca eu doar le-am pregatit . Sotul le-a devorat direct din tigaie . 

 

INGREDIENTE

  • 2 fudulii de tauras [cat pumnul meu]
  • o mana de momite de tauras
  • 2 linguri otet
  • 4 cepe verzi
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 linguri ulei floarea soarelui
  • 2 linguri unt
  • boia dulce de ardei
  • piper negru macinat
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fudulii de tauras cu verdeata:

  1. Fuduliile se cresteaza pe o parte si curata bine de  membrana ce le inveleste .
  2. Fuduliile se pun in putina apa cu otet si se lasa o jumatate de ora la marinat .
  3. Puneti si momitele in apa cu otet.
  4. Curatati si spalati ceapa verde si patrunjelul . Tocati-le marunt .
  5. Dupa acest timp momitele si fuduliile se spala bine cu apa rece si se feliaza rondele .
  6. Aveti grija ca sa le scurgeti  cat de bine puteti de apa .
  7. Intr-o tigaie incingeti uleiul amestecat cu unt si puneti la prajit rondelele de fudulii si momitele.
  8. Prajiti -le pe ambele parti .Condimentati cu sare si piper .
  9. Puneti ceapa verde si amestecati usor .
  10. La sfarsit se presara putina boia , pentru aspect si se adauga patrunjel verde tocat din abundenta .
  11.     Poftitorii sa aiba pofta buna !!! :D

TIPS-URI

1

Fuduliile se pun in putina apa cu otet si se lasa o jumatate de ora la marinat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fudulii de tauras cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu pui si creveti - Jambalaya