punem oasele la fiert in apa pana cuprinde bine, luam spuma, punem boabele de piper, dafinul si lasam sa fiarba la foc mic (eu am lasat 2 ore la foc mic mic) pana se desprinde carnea de pe oase,
ceapa tocata marunt o punem la calit in ulei timp de 6 minute,adaugam ardelul verde,arpacicul,leusteanul si mai lasam inca 6 minute, apoi rosiile decojite; adaugam 2 polonice de apa in care fierbe oasele si lasam inca 10 minute,
cartofii si morcovii taiati ii punem la fiert in apa cu sare timp de 15 minute,
trecute cele 10 minute punem compozitia intr un vas si bagam piciorul de la mixer timp de 1 minut,
scoatem carnea din apa, apa o strecuram, sacoatem carnea de pe oase; dupa ce am mixat bine compozitia de mai sus o pune iar in oala, punem carnea, cartofii, morcovii, 2 - 3 polonice de apa in care au fiert oasele, (depinde cat de groasa sau subtire doriti), condimentam cu sare, piper si condimente ( la gustul fiecaruia, eu am pus o lingurita de sos iute),lasam 5 minute la foc mic apoi dam la oparte si punem pantrujeleul tocat,
eu am servit cu muraturi si paine prajita(se poate si cu mamaliguta),