Frunze de vita de vie pentru iarna

de andreea_angelo in Conserve, 14 Iun 2012 | 13601 vizualizari

 

am folosit 30 de legaturi de frunze de vita de vie a cate 10 frunze fiecare!!!!

 

INGREDIENTE

  • la un borcan de 300g
  • 30 de legaturi de frunza de vie
  • 2 kg de bors
  • 2 legaturi de marar
  • 4 linguri de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frunze de vita de vie pentru iarna:

Se pune borsul la fiert impreuna cu cele 4 linguri de sare pentru a opari frunzele de vita de vie.

La fundul borcanul se pune cateva fire de marar.

Dupa ce s-au racit frunzele se pun una peste alta cate 5 frunze si se rotesc,se fac asa pana la ultima frunza.

Se aseaza in borcan si se pune marar printre ele

La sfarsit se adauaga restul de marar si se toarna in borcan borsul in care s-au oparit frunzele

Se infileteaza capacul si numai bune sunt de facut sarmalute pe timp de iarna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Frunze de vita de vie pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Sim0na 1

14.06.2012, 22:37

Am conservat si eu foi de vita, dar doar le-am oparit si le-am congelat. Nu stiam de metoda asta de conservare, dar in weekend voi culege alte frunze si voi face si dupa reteta ta!

andreea_angelo 1

14.06.2012, 23:02

am facut si eu asa ca tine Simo(oparite si puse in congelator) dar nu prea mai aveam loc in congelator de aceea mam gandit sa le pun la borcan si sa il bag in beci la racoare

mamaieelena 1

15.06.2012, 07:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de varza cu otet, chimen si ardei la borcan