Fructe de mare cu garnitura de orez

de larisa_22 in Fructe de mare, 31 Iul 2013 | 5743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g fructe de mare
  • 200g orez,
  • 100g baby carrot
  • un cartof
  • 50g unt
  • o lingurita oregano
  • 100 ml suc de rosii
  • o ceapa mare
  • o lingura ulei de masline
  • 4 catei de usturoi
  • sa si piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe de mare cu garnitura de orez:

 Ceapa taiata se caleste un 2 linguri de ulei incins intr-o oala, peste se adauga cartoful taiat cuburi, morcovul si sucul de rosii.cand incep sa fiarba adaugam orezul si o cana de apa!

Lasam la fiert invartind din cand in cand. mai adaugam apa daca este nevoie. La sfarsit adaugam sarea si piperul si mai lasam 3min la foc mic.

Intr-o tigaie incingem o lingura de ulei de masline in care topim untul. Adaugam usturoiul taiat felii si oregano apoi fructele de mare.

Le lasam la foc mic pana isi schimba culoarea. Apoi punem sare si piper dupa gust!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe de mare cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Taietei chinezesti picanti cu creveti si sparanghel