Fripturica de pui

de luminita20_2006 in Pui, 25 Oct 2009 | 3809 vizualizari

COMENTARII (6)

rivka 1

25.10.2009, 21:45

luminita si eu pun carnea de pui(in afara de fileurile de piept) in apa cu sare cca 1 ora, se zice ca nu e bine dar eu asa am invatat asa facea si bunica si mama si asa fac si eu , isi trage sare puiul si isi lasa sangele in felul asta. deci si gustul acela de mortaciune.

Bucataras 1

25.10.2009, 22:33

prima oara se da la cuptor doar cu putin ulei? se mai pune sare daca puiul a stat in apa cu sare?

luminita20_2006 1

25.10.2009, 23:19

eu nu mai pun sare Bucatars...dar prima oara il pun doar cu un pic de ulei

ramo_cata 1

25.10.2009, 23:53

nu stiam faza cu pusul pulpitelor in apa cu sare..f multe lucruri aflu eu de la bucatarasii mei priceputi

luminita20_2006 1

26.10.2009, 09:53

rivka 1

26.10.2009, 10:14

ramo cata eu nu pun numai pulpitele in apa cu sare ci chiar si puiul intreg daca fac pui intreg la cuptor, isi lasa in felul acesta sangele...vezi sa fie apa rece in orice caz, sare pun destul de multa...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui umplut la cuptor cu cartofi