Fripturica de pui

de luminita20_2006 in Pui, 25 Oct 2009 | 4033 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • 1 lingura bulion
  • cimbru
  • 1 ceasca apa
  • oregano
  • delicar
  • piper
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fripturica de pui:

Carnea de pui se pune in apa cu sare 30 min. Apoi se pune carnea  intr-o tava de yena si se da la cuptor 15 min, Se face un sos din bulion, cimbru, oregano, delicat , piper si se toarna peste carne se mai lasa inca 20 min, apoi se pune usturoul pisat si se mai lasa 5-10 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fripturica de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

ramo_cata 1

25.10.2009, 23:53

nu stiam faza cu pusul pulpitelor in apa cu sare..f multe lucruri aflu eu de la bucatarasii mei priceputi

luminita20_2006 1

26.10.2009, 09:53

rivka 1

26.10.2009, 10:14

ramo cata eu nu pun numai pulpitele in apa cu sare ci chiar si puiul intreg daca fac pui intreg la cuptor, isi lasa in felul acesta sangele...vezi sa fie apa rece in orice caz, sare pun destul de multa...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor