Fripturica de pui

de luminita20_2006 in Pui, 25 Oct 2009 | 4163 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • 1 lingura bulion
  • cimbru
  • 1 ceasca apa
  • oregano
  • delicar
  • piper
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fripturica de pui:

Carnea de pui se pune in apa cu sare 30 min. Apoi se pune carnea  intr-o tava de yena si se da la cuptor 15 min, Se face un sos din bulion, cimbru, oregano, delicat , piper si se toarna peste carne se mai lasa inca 20 min, apoi se pune usturoul pisat si se mai lasa 5-10 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fripturica de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

ramo_cata 1

25.10.2009, 23:53

nu stiam faza cu pusul pulpitelor in apa cu sare..f multe lucruri aflu eu de la bucatarasii mei priceputi

luminita20_2006 1

26.10.2009, 09:53

rivka 1

26.10.2009, 10:14

ramo cata eu nu pun numai pulpitele in apa cu sare ci chiar si puiul intreg daca fac pui intreg la cuptor, isi lasa in felul acesta sangele...vezi sa fie apa rece in orice caz, sare pun destul de multa...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tartă cu caise

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz

pe 12.05 la 20:32

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

pe 12.05 la 09:25

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu cartofi si usturoi in sos de rosii