Friptura simpla din ceafa de porc

de Copiosus in Porc, 9 Feb 2013 | 4142 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. ceafa de porc
  • o capatana de usturoi
  • 3 foi de dafin
  • o lingurita boia de ardei ( iute sau dulce)
  • sare
  • piper boabe
  • 2 linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura simpla din ceafa de porc:

Se taie carnea in bucati maricele, dar nu foarte groase. Se pune ulei intr-o cratita, se adauga carnea, foile de dafin, boiaua, sarea, boabele de piper (cam o lingurita) si se adauga apa, atat cat sa acopere carnea. Se pune la fiert si cand incepe sa clocoteasca se adauga usturoiul taiat felii. Se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba pana scade apa si incepe sa sfaraie uleiul.

Carne este foarte moale, se topeste in gura.

Puteti adauga o garnitura de cartofi piure, o salata de varza sau o puteti consuma asa, simpla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura simpla din ceafa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]