Friptura Mix cu sos de legume

de Anamaria7 in Mancaruri cu carne, 29 Apr 2011 | 6382 vizualizari

 

S-au intalnit puiu', porcushoru' si vacuta in cuptor la taclale :))

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe + 2 aripioare de pui
  • 1 kg pulpa de vita
  • 1 kg pulpa de porc
  • 2 cepe
  • 1 lg vegeta (fara monoglutamat de sodiu, daca gasiti :D)
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina
  • sare, piper macinat si boabe
  • 2 capatani de usturoi
  • cimbru
  • 100 gr morcovi baby
  • 50ml vin
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura Mix cu sos de legume:

Punem carnea si legumele (in afara de 1 capatana de usturoi si morcovii baby) la fiert in apa cu vegeta, sare si boabe de piper si tinem la foc mic pana ce carnea e fiarta. Cea de pui se poate scoate mai repede.

Apoi taiem carnea de porc si vita felii si o condimentam pe toata cu sare si piper. In vasul pentru cuptor punem 100 ml din supa in care a fiert carnea si vinul, apoi asezam carnea si o presaram cu cimbru. Asezam morcovii baby si cateii de usturoi ramasi printre feliile de carne si dam tava la cuptor pana se rumeneste bine. Din cand in cand, scoatem tava din cuptor si stropim carnea cu sosul format.

Legumele se paseaza si se mazgaleste carnea cu sosul format la servire :)

TIPS-URI

1

Restul de supa se poate tine pentru o supa delicioasa cu taitei sau galuste.

2

Eu am servit cu pireu de cartofi si salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura Mix cu sos de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui cu tarhon si cascaval