Friptura la gratar

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 11 Mai 2013 | 4318 vizualizari

 

Dupa o munca asidua merge un gratarel,la marele fix...

 

INGREDIENTE

  • 10 felii de ceafa de porc
  • 6 felii de piept de porc
  • 1/2 kg carnati plescoi
  • 10 frigarui de pui
  • 10 ciuperci
  • mixt de condimente-cimbru,piper,rozmarin,chilli,sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura la gratar:

Carnea o pregatim de seara cu mixtul de condimente.Carnatii ii punem in tepuse,pregatim si frigaruile de pui,bucatele de pulpa de pui si ceapa.

Apoi taiem lemnele,pregatim jarul pentru gratar,cand este gata jarul,ungem gratarul cu slanina si punem carnea  pregatita in prealabil.Avem grija sa o intoarcem pe o parte si pe alta,fara sa o ardem. Servim cu sosul special pentru gratar,reteta aici http://www.bucataras.ro/retete/sos-pentru-friptura-la-gratar-46060.htmlpaine neagra si mamaliga,fiecare dupa preferinta.

Sa aveti pofta,eu am mancat....

TIPS-URI

1

daca stopim cu bere carnea e mai frageda si gustoasa..

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

CookieMonster 1

11.05.2013, 21:40

de vreo 25 de ani in fiecare duminica ai mei au facut gratar, fie ger, ploaie, caldura...arata foarte bine, dar eu zic pas

mirela0911 1

12.05.2013, 11:18

bun bun!

Krystyan Trendy 1

10.12.2013, 09:43

O bunatate !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc marinata, la gratar