Friptura din pulpa de porc cu carnati

de Rahela Velicu in Porc, 11 Dec 2017 | 4933 vizualizari

 

Este atat de fragede si gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1/2 kg carnati proaspeti
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 punga pentru fripturi la cuptor
  • 1 lingurita ardei boia dulce
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita oregano
  • 1/2 lingurita ghimbir macinat
  • 1/2 lingurita sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din pulpa de porc cu carnati:

Taiem pulpa de porc in felii groase de 1 cm. Pregatim amestecul din toate condimentele si presaram pe fiecare bucata de carne pe ambele parti.

Punem carnea in punga, adaugam si carnatii si usturoiul. Sigilam si dam la cuptor pentru 1 ora.

Pentru garnitura de orez am calit 1 ceapa, am calit-o, apoi am adaugat orezul si apa si am lasat la fiert. Am adaugat curcuma, sare si piper dupa gust si am presarat patrunjel proaspat la final 

TIPS-URI

1

Pungi pentu cuptor se gasesc la set de 8 bucati in comert si puneti ce vreti voi in ele, carne, legume...

2

Daca doriti sa fie mai crocanta friptura, taiati punga cu 15 minute inainte sa scoateti friptura din cuptor. Noua ne place frageda si nu am taiat-o decat la final, iar lcarnea a fiert in suc propriu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din pulpa de porc cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Friptura" de porc