Friptura din muschi de porc afumat cu carnaciori

de sandytza in Porc, 5 Iun 2009 | 17467 vizualizari

 

Usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 1 kg muschi de porc afumat
  • 300 gr carnaciori afumati
  • 2 linguri untura de porc
  • 1 ceapa
 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din muschi de porc afumat cu carnaciori:

Se pune untura la topit

Se adauga ceapa taiata marunt

Se lasa un pic la prajit fara sa prinda culoare , dupa care se adauga muschiul taiat felii si carnaciorii

Se pune capacul, se lasa asa 2-3 minute , dupa care se adauga apa pana se acopera carnea.

Se lasa la fiert pana cand carnea este bine fiarta si apa a scazut mai bine de jumatate. Se serveste cu garnitura de cus cus sau cartofi piure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din muschi de porc afumat cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu mere si stafide