Friptura de vitel cu sos de mustar

de Constelatialeu in Vita, 5 Iul 2018 | 7097 vizualizari

 

Am umblat iar la cioroi alias Crock-Pot si i-am dat ordine sa fragezeasca carnita de vitel....

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne vitel
  • 60 g unt
  • sare
  • Sos de mustar
  • 2 linguri smantana cu 30% grasime
  • 2 linguri mustar dulce
  • 1 lingurita capere in otet
  • 2 linguri de sos de la friptura.
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vitel cu sos de mustar:

Am taiat carnea de vitel in bucatele mici, am pus in tigaia wok unt si apoi am adaugat bucatelele de carne si le-am calit 5-6 min, apoi am transferat totul in oala Crock-pot-ului, am presarat sare si am pus capacul, am bagat in priza si am setat functia high pentru 3 ore.

Pentru sos am pus intr-un bol smantana, mustarul, caperele si sosul de la friptura si am omogenizat, apoi am servit cu bucatelele de friptura de vitel si cartofi prajiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]