Se aseaza carnea pe un tocator si se presara sare si piper. Se marunteste piperul Szechuan cu ajutorul unui mojar. Se aseaza cate putin in 2 boluri si restul se presara peste carnea de vita impreuna cu 5 condimente chinezesti. Se stropeste totul cu ulei de masline si se maseaza condimentele in carne.
Se imparte chiliul tocat intre cele doua boluri, impreuna cu sosul de soia, uleiul si usturoiul.
Se frige bucata de carne pe un gratar fierbinte la foc mare cate 2 minute pe parte pentru o friptura in sange sau in functie de preferinte.
Se fierbe mazare in apa sarata cateva minute.
Se toaca ceapa verde rondele si se imparte intre cele doua boluri.
Se stropeste un tocator curat cu ulei de masline si se aseaza friptura deasupra. Se rad fin ghimbirul, usuturoiul si chiliul peste friptura, se stropeste cu suc de lime si se lasa la odihnit.
Se aseaza sosul Hoisin pe un platoru si se intinde cu o lingura pe toata baza platoului. Se stropeste cu suc de lime si ulei de masline si se aseaza mazarea deasupra. Se mai stropeste cu putin ulei de masline si se amesteca in momentul servirii.
Se fierb taiteii in apa in care a fiert mazarea, impreuna cu cubul de concentrat.
Se stoarce putin suc de lime in fiecare bol si se adauga si putina miere.
Se taie bucata de friptura in fasii de 2 cm grosime si se imbraca in sosurile scurse pe tocator.
Se impart taiteii intre boluri si se adauga si putin din apa in care au fiert.
Se servesc imediat cu mazare si fasii de friptura, presarati cu frunze de coriandru si suc de lime.