Friptura de pui in sos de mustar

de Bunica in Pui, 21 Feb 2015 | 4161 vizualizari

 

Aveam doua copane mari de la un pui de curte in congelator si m-am gandit sa le prepar astazi.Le-am preparat in sos de mustar.Sunt delicioase!Le-am fiert cu legume si am preparat o supa crema si friptura.

 

INGREDIENTE

  • 2 copane mari de pui
  • 1 lingura mustar clasic
  • 1/2 lingurita piper macinat
  • sare
  • 100 ml. vin
  • 200 ml. zeama din supa
  • 1 lingurita amestec ierburi aromate uscate de mine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui in sos de mustar:

Spala ,portioneaza copanele si  pune-le  la fiert.

Scoate-le cand sunt aproape  fierte

Intr-un castonel pune mustarul,piperul,sare ,ierburi aromate si 50 ml. vin.

Amesteca bine.

Unge fiecare bucata de carne cu acest amestec si pune-le intr-un vas termorezistent.

Pune in castronel restul de vin,amesteca bine si toarna-l in vas.

Da vasul la cuptorul incins pana ce copanele se rumenesc.

Serveste simplu sau cu garnitura dorita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui in sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]