Friptura de pui cu sos Camembert

de Alexandra Burz in Pui, 1 Mar 2014 | 6061 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui dezosate
  • condiment pentru carne pui
  • sos de soia
  • 100 gr cambernet
  • 100 ml lapte
  • nuscoara
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu sos Camembert:

Intr-o tava punem putin ulei, pulpele dezosate asezonate cu condiment de pui si sos soia.

Dam la cuptor pentru 40 minute.

Intr-o tigaie pregatim sosul Camembert

Punem laptele si branza taiata cubulete.

Lasam sa fiarba la foc mic.

Dupa aproximativ 10 minute adaugam nucsoara, mai lasam 2 minute si oprim focul.

Servim friptura cu piure de cartofi.

TIPS-URI

1

puteti inlocui camembert-ul cu gorgonzola

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu sos Camembert" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]