Friptura de pui cu sos Camembert

de Alexandra Burz in Pui, 1 Mar 2014 | 5885 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui dezosate
  • condiment pentru carne pui
  • sos de soia
  • 100 gr cambernet
  • 100 ml lapte
  • nuscoara
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu sos Camembert:

Intr-o tava punem putin ulei, pulpele dezosate asezonate cu condiment de pui si sos soia.

Dam la cuptor pentru 40 minute.

Intr-o tigaie pregatim sosul Camembert

Punem laptele si branza taiata cubulete.

Lasam sa fiarba la foc mic.

Dupa aproximativ 10 minute adaugam nucsoara, mai lasam 2 minute si oprim focul.

Servim friptura cu piure de cartofi.

TIPS-URI

1

puteti inlocui camembert-ul cu gorgonzola

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu sos Camembert" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu vin la cuptor si cartofi rumeniti