Friptura de pui cu salata de sfecla

de Rahela Velicu in Pui, 8 Mar 2016 | 3083 vizualizari

 

Reteta o gasiti si aici http://noiinbucatarie.ro/friptura-de-pui-cu-salata-de-sfecla/

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe,
  • 2 cepe,
  • 3 ardei,
  • 6-7 cartofi,
  • 2linguri de bulion,
  • 1 lingura ulei,
  • ardei boia iute,
  • sfecla rosie
  • cimbru,
  • sare,
  • 1 cana de apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu salata de sfecla:

Se curata cartofii si se taie cuburi mai mari, ceapa si ardeiul se taie julien. Se pun legumele in tava, se adauga pulpele , (taiate separat copanelul de pulpa)1 cana de apa, ulei. Se pune peste pulpe cele 2 linguri de bulion,se pudreaza cu ardei boia iute, se adauga un praf de sare si cimbru. Se introduc in cuptorul preincalzit pana cand se rumenesc pulpele. In acest timp se da sfecla pe razatoarea mare. Se face un sos din  ulei, otet, sare , zahar dupa gust, se adauga si putina apa. Acest sos se toarna peste sfecla rasa.. Se servesc pulpele cu garnitura de salata de sfecla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu salata de sfecla" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf taranesc