Friptura de pui cu ciuperci si cu cartofi noi

de Sidy in Pui, 24 Iul 2010 | 5596 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui,
  • 1 conserva ciuperci taiate sau 500 g ciuperci proaspete,
  • 700 g cartofi noi,
  • 2 linguri faina,
  • 1 lingura mustar,
  • 3 linguri smintina,
  • sare,
  • piper,
  • ulei,
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu ciuperci si cu cartofi noi:

Se taie pulpele in doua si se prajesc bine in ulei, dupa ce au fost facute cu sare si piper. Pulpele se pun deoparte cind sunt gata prajite si in grasimea ramasa se pune faina si mustarul. Se amesteca bine sa nu se faca cocoloase. Se adauga smintina si putina apa , daca sosul e prea gros. Adaugam ciupercile si pulpele prajite si lasam sa dea citeva clocote.
Intre timp se curata cartofii si se fierb pe jumatate . Se scurg de apa si se calesc in un pic de ulei(unt)
Peste ei se pune patrunjelul verde, cind sunt gata.

Se servesc alaturi de carne si ciuperci...

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu ciuperci si cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (8)

Sylvia 1

24.07.2010, 12:18

Si eu ma prezint la masa excelenta mancare.

Corinuta 1

24.07.2010, 12:20

As veni si eu dar....nu cred ca mai ai

nadina73 1

24.07.2010, 19:28

se poate sa lipsesc eu de aici super 5 furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos curry si legume