Friptura De Porc La Cuptor Cu Cartofi

de Anamaria Cook in Porc, 3 Mar 2012 | 7932 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc(eu am folosit 4 fasii de burta de porc)
  • 7-8 cartofi
  • 5-6 morcovi
  • 200 g fasole verde
  • jumatate de cana de ulei
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura De Porc La Cuptor Cu Cartofi:

Se curata cartofii si morcovii, se taie cartofii in cuburi, morcovii si fasolea verde in fasii. Se sareaza si pipereaza carnea.

Se toarna uleiul intr-o tava de cuptor si se pune la cuptor sa se incinga pentru 10 minute, apoi se aseaza cartofii taiati pe marginea tavii.

In mijloc asezati bucatile de carne, si pe pune la cuptor 190°C/gaz 5 pentru 1 ora si jumatate.

Cu o jumatate de ora inainte sa fie gata carnea se pun morcovii si fasolea verde la fiert in putina apa cu sare.

La final se scoate tava din cuptor si se lasa sa se ''odihneasca'' cam 5 minute.

Eu am ales sa servesc aceasta cu  yorkshire pudding(am sa pun reteta in curand pe blog)

  POFTA BUNA!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura De Porc La Cuptor Cu Cartofi" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc pe pat de ceapa