Friptura de porc in sos brun

de Marynela16 in Mancaruri cu carne, 27 Ian 2013 | 6895 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cotlete
  • 2 linguri de unt
  • 2 cepe
  • 400 gr ciuperci
  • 4 linguri vin rosu
  • 3 linguri de soia
  • 1 lingura de bulion
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc in sos brun:

Cotletele se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert se scot pe o farfurie si se pastreaza o ceasca cu zeama in care au fiert. Ceapa se taie felii la fel si ciupercile si se pun la calit in unt. Cand si-au diminuat volumul de lichid se adauga bulionul ,vinul si sosul de soia. Se acopera si se lasa sa fiarba inabusit. Cand sosul a scazut se pune intr-o tava impreuna cu carnea si sa da la cuptor inca 15-20 min.

TIPS-URI

1

Eu l-am servit cu garnitura de cartof la capac si usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in sos brun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fried rice(Orez cu legume si prawns)