Friptura de porc in sos brun

de Marynela16 in Mancaruri cu carne, 27 Ian 2013 | 7036 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cotlete
  • 2 linguri de unt
  • 2 cepe
  • 400 gr ciuperci
  • 4 linguri vin rosu
  • 3 linguri de soia
  • 1 lingura de bulion
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc in sos brun:

Cotletele se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert se scot pe o farfurie si se pastreaza o ceasca cu zeama in care au fiert. Ceapa se taie felii la fel si ciupercile si se pun la calit in unt. Cand si-au diminuat volumul de lichid se adauga bulionul ,vinul si sosul de soia. Se acopera si se lasa sa fiarba inabusit. Cand sosul a scazut se pune intr-o tava impreuna cu carnea si sa da la cuptor inca 15-20 min.

TIPS-URI

1

Eu l-am servit cu garnitura de cartof la capac si usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in sos brun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]