Friptura de porc cu piure de cartofi si castraveciori murati

de Andra_Constantinescu in Porc, 20 Dec 2014 | 4169 vizualizari

 

Aseara, inainte sa ne apucam de facut carnati, a trebuit sa si mancam si am poftit la friptura de porc.

 

INGREDIENTE

  • Pentru friptura:
  • 4 felii pulpa de porc;
  • sare;
  • ulei.
  • Pentru piure:
  • 4 cartofi mari;
  • apa;
  • ulei;
  • o lingura de baza pentru mancaruri;
  • sare.
  • Castraveciori murati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu piure de cartofi si castraveciori murati:

Carne se bate, se da cu sare si se pune la fript in tigaia unsa cu ulei.

Se curata cartofii, se taie felii, se spala si se pun intr-o cratita, acoperiti de apa, peste care se adauga ulei si o lingura de baza pentru mancaruri. Dupa ce s-au fiert, se paseaza si se mai pune sare, dupa gust.

Carnea si piureul se pot servi cu castraveciori murati.

TIPS-URI

1

Eu am pus prima data piureul la foc deoarece se face mai greu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu piure de cartofi si castraveciori murati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura delicioasa (tochitura) din carne de porc, reteta clasica si usor de preparat