Friptura de porc cu ceapa.

de MoliCook in Porc, 13 Dec 2010 | 14122 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne porc
  • 5 cepe mijlocii
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • cimbru
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu ceapa.:

Se spala carne se taie cuburi mari, si se pune la prajit, cu foile de dafin, sare, piper, cimbru. Dupa ce s-a rumenit f putin adaugam 1/2 cana apa si lasam sa scada, amestecam din cand in cand.

Intre timp tocam ceapa nu foarte marunt si o punem la calit intr-o tigaie. Cand aceasta s-a inmuiat de adauga 2-3 linguri de suc de rosii, mai lasam 5 min si luam de pe foc.

Cand apa de la carne a scazut adaugam ceapa si mai lasam pe foc 3-4 minute, si gata.

Se serveste langa mamaliguta cu telemea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu ceapa." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu cartofi curry