Friptura de porc

de Corinuta in Porc, 20 Iun 2010 | 4485 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii mari de cotlet de porc
  • 4 catei de usturoi
  • 3 foi de dafin
  • 100 ml ulei sau untura
  • 150 ml vin
  • 200 ml bulion
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc:

Intr-o cratita mare se pune uleiul la incins. Usturoiul se curata si se taie fasii cu care se impaneaza cotletele, apoi se prajesc in ulei cam 3-4 min. pe fiecare parte. Se adauga foile de dafin si apa, cat sa acopere carnea. Se lasa sa fiarba la foc mic cam 50 minute, apoi se adauga vinul, sare si piper dupa gust. Dupa inca zece minute se pune bulionul si se mai lasa sa fiarba pana se ingroasa sosul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Corinuta 1

25.06.2010, 12:25

Multumesc

housy 1

26.06.2010, 21:48

nush dak acolo in farfurie, langa carnita, e piure de cartofi, dar pe mine sigur cu gandul la el m-a dus. ador piureul de cartofi moale....cat mai moale, si dulceag..hmmmm

elena1988 1

25.03.2011, 12:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura cu Sos de Vin si Cafea