Friptura de porc

de Florin A in Porc, 30 Dec 2015 | 38396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati pulpa/fleica de porc
  • 100 ml suc de rosii
  • cateva linguri cu ulei
  • condimente dupa gust: sare, piper macinat, piper boabe, busuioc si rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc:

Se spala foarte bine carnea si se usuca cu un servet curat.

Se unge cu ulei si se condimenteaza dupa gust.

Se asaza intr-un vas de cuptor, se adauga sucul de rosii si o cana cu apa.

Se acopera vasul cu un capac si se pune la cuptor pentru 90 de minute, la o temperatura de 180 de grade. Spre final se fereste capacul, sa se rumeneasca frumos friptura.

Se serveste alaturi de o garnitura de cartofi copti sau piure.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc in sos de smantana cu capere