Friptura de miel

de ionela2682 in Oaie, 7 Apr 2010 | 9220 vizualizari

 

Pregatesc reteta de Pasti si niciodata nu am dat gres, toata lumea a apreciat friptura mea de miel

 

INGREDIENTE

  • carne de miel
  •  condimente pt miel
  • sare
  • piper
  • 1 cana vin alb
  • 1 cana apa
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

se spala bine carnea si se unge cu ulei pt ca sarea ,piperul si condimentele sa adere mai bine ,se tine la frigider cateva ore , sau peste noapte.Se pun in tava, se stropesc cu ulei si se da la cuptor ,pana ce se rumenesc pe ambele parti ,se toarna deasupra apa si vinul si se lasa  pana scade  iar carnea este bine facuta!

De Pasti mincam aceasta reteta cu salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

ionela2682 1

08.04.2010, 13:28

eleny2010 1

29.10.2010, 12:39

eu sunt stabilita in grecia si aici mielul,iedul ,capra, daca ar putea ar manca in fiekre zii .. doar ca nu este bine sa mananci carne in fiecare zii si de cand cu criza... astea sunt cele mai scumpe aici ...mie imi place f mult sa mananc. o sa incerc aceasta reteta ..sper din suflet sa imi iasa . Asa ii voi face o mare surpriza sotului meu (grec fiind) ..reteta asta ei nu o au .. o sa ii invat eu.multumesc :*

Kori 1

24.10.2011, 15:04

iooooi, ca parca m-as muta si eu in grecia, daca asa spui..arata super super delicios

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de miel