Friptura de miel

de mamaieelena in Oaie, 16 Apr 2012 | 5255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cotlet de miel peste 2kg
  • piper
  • sare
  • cimbrisor verde
  • tabasco
  • 3 linguri cu rosii taiate in amestec cu busuioc
  • 5-6 catei de usturoi
  • 600ml.vin rosu
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

Cu o zi inainte am pregatit carnea pe care am spalat-o si am curatat coastele de carne. Am condimentat si am pus ulei peste ea, am dat la frigider si a doua zi seara am pus la cuptor cu vin si apa. Am acoperit cu folie si am dat la cuptor pentru o ora, dupa care am scos si am pus restul de amestec de rosii cu busuioc, cimbrisor, tabasco, usturoiul curatat si taiat cu cutitul marunt, sare si un pic de vin. Am pus pe deasupra la friptura si am dat la cuptor descoperita pentru inca o jumatate de ora.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

mamaieelena 1

18.04.2012, 17:14

chiar foarte gustoasa

Sim0na 1

18.04.2012, 21:52

Tot nu m-am saturat de miel...

mamaieelena 1

18.04.2012, 22:43

simona mai am o portie de friptura si deja ma gandesc sa mai fac inca o tura si noua ne place foarte mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

ieri la 07:06

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

pe 05.05 la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

pe 05.05 la 08:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel cu prune uscate