Friptura de iepure in vas roman

de trifadalia in Iepure, 4 Sep 2018 | 4374 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un iepure de aproximativ 1,5 Kilograme
  • 250 ml de vin alv
  • 5 catei de usturoi
  • o lingura de boia de ardei
  • 100 ml de ulei
  • o lingura mare de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de iepure in vas roman:

Transam carnea de iepure bucati si o spalam bine. Cateii de usturoi ii dam pe razatoare si ii lasam cu sare sa se inmoaie. Punem boiaua peste si incepem sa facem un mujdei frecand cu ulei . Cu acest mujdei de usturoi se unge iepurele . Se toarna si vinul peste apoi se lasa in frigider de pe o zi pe alta la marinat.

A doua zi se pune carnea in vasul roman cu sos cu tot si se da la cuptor pentru o ora si jumatate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Carne de iepure la cuptor cu sos rosu