Friptura de curcan

de Teo in Curcan, 24 Ian 2010 | 12865 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan de 2,5 kg
  • 2-3 mere
  • 1 cana de vin alb
  • sare, piper, maghiran, oregano
  • 1 cescuta de ulei
  • 1 cescuta apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de curcan:

Se scoate carnea de pe os si am portionat-o in 8 bucati pe care le-am condimentat si le-a tinut 4 zile la rece. In aceste zile s-au patruns condimentele si le-am asezat in tava unsa cu ulei. Am sezat feliile de mere peste carne, am turnat apa si vinul si le-am dat la cuptor.

Am servit friptura cu gogosari umpluti cu varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]