Friptura de curcan

de Teo in Curcan, 24 Ian 2010 | 12053 vizualizari

COMENTARII (8)

liana_geicu 1

24.01.2010, 17:25

Friptura asta a fost cevaaa...senzational, se topea in gura. Felicitari pentru gustul deosebit! Nota 10 cu +!

Irina 1

24.01.2010, 18:12

Yammy!

Bunica 1

24.01.2010, 18:58

Liana, aici se dau furculite. Nu stiu cum a fost, dar ce se vede...

mihaelar63 1

24.01.2010, 19:43

cred ca merge si la gratar vara curcanul astfel prepregatit .

AlinaL 1

24.01.2010, 20:30

Mmmmm, ce bine arata friptura!
Am o pulpa de curcan la congelator...Urmeaza curand s-o vad in tava!!

Oana 1

24.01.2010, 22:48

madi_marin 1

25.01.2010, 10:24

arata foarte bine.... . mi-e o pofta...

Cris2711 1

04.01.2011, 23:45

bunatate de friptura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan in sos de gutui si rozmarin