Friptura de berbecut

de Sidy in Oaie, 17 Ian 2011 | 7650 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de berbecut
  • 6 catei de usturoi
  • 100 ml vin
  • oregano
  • busuioc
  • rozmarin
  • ardei gras
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de berbecut:

Se curata usturoiul si ardeiul se taie fasii subtiri.Carnea de berbecut dupa ce a fost curatata si spalata bine, se pune intr-o cratita sau tava unsa cu putin ulei. Pulpa se sareaza si pipereaza si se adauga apoi vinul ,ardeiul si usturoiul taiat ,Deasupra se presara celelalte condimente.

Carnea se da la cuptorul dinainte incalzit pina cand prinde o culoare frumoasa aramie deasupra.
Se intoarce apoi carnea pe partea cealalta, se mai condimenteaza daca este necesar si se lasa sa prinda si pe partea acesta crusta.
Se serveste cu piure de cartofi si salata.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de berbecut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

MIUTA 1

17.01.2011, 12:47

Si eu vreau delicioasa

Cris2711 1

17.01.2011, 18:09

un deliciu perfect

mihaelar63 1

17.01.2011, 18:38

Foarte bine pregatit , iar decorarea deosebita . Ingenioasa idee , te uiti si parca vezi chiar un cap de berbecut cu coarne , vizual imi aminteste de una din pozele din ultimul articol al Inei

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Marinata pentru carnea de miel