Friptura de antricot cu cartofi la cuptor

de gugugh in Vita, 9 Dec 2010 | 7639 vizualizari

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

09.12.2010, 11:07

foarte bun

Rocsi 1

09.12.2010, 11:25

un deliciu

marcela1979 1

09.12.2010, 11:26

bun bun

mihaelar63 1

09.12.2010, 11:35

L-ai gatit pe gustul meu IMi place si prezentarea

Dana_Retetegg 1

09.12.2010, 11:36

susu 1

09.12.2010, 11:40

Arata superb, nota 10, culoarea fripturii e imbietoare

gugugh 1

09.12.2010, 11:45

da a iesti ff buna carnita .... multumesc fetelor

ionix 1

09.12.2010, 11:53

chiar că te îmbie

RuxyRux 1

09.12.2010, 17:10

O reteta lucrata in stil profi

tanyapatap 1

09.12.2010, 18:54

LUK 1

09.12.2010, 23:55

cam cat timp ai lasat carnita la cuptor?arata bine si cred ca are o aroma...super

gugugh 1

10.12.2010, 07:31

pai am lasat ceva ca sa se patrunda bine , vreo 2 ore dar aroma a fost super ...

lilik 1

10.12.2010, 15:45

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca cu carne