Friptura crud - afumata, la cuptor

de Constelatialeu in Porc, 2 Ian 2016 | 11363 vizualizari

 

Din categoria porcariilor de sezon...

 

INGREDIENTE

  • cantitate totala 2,5 kg
  • muschi crud
  • muschi afumat
  • coaste afumate
  • carnat afumat
  • sunculita afumata
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura crud - afumata, la cuptor:

Pregatim o tava  cu hartie de copt, in asa fel sa avem si sa invelim friptura, portionam carnea si o asezam alternativ in tava, acoperim cu hartia de copt, indoim pe margini si bagam tava la cuptor la foc mic cca 2 si 1/2 ore. Iese o friptuta foarte frageda si suculenta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura crud - afumata, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Catalina L 1

03.01.2016, 11:28

MotanLaOale 1

03.01.2016, 12:59

buna buna

ValentinMarius 1

27.05.2020, 00:52

la ce temperatura trebuie setat cuptorul ? intreaba un invatacel

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciolan de porc afumat cu cartofi, la cuptor