Frigarui dulci

de Corinuta in Dulciuri, 25 Iul 2010 | 5289 vizualizari

 

Ptr ca am vazut ca se pune de o petrecere in pijama, vin si eu cu ceva dulce, simplu si rapid!

 

INGREDIENTE

  • 2-3 banane
  • 3 kiwi
  • 1 ananas (proaspat sau din conserva)
  • 150 g ciocolata menaj sau cu lapte
  • unt cat o nuca ;)
  • 8 frigarui din bambus
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui dulci:

Bananele si kiwi se curata si se taie felii, respectiv cuburi.

Ananasul se scurge de zeama si se taie bucatele. Se aseaza pe frigarui bucatile de fructe alternativ.

Ciocolata impreuna cu untul se topeste la bain marie invartind continuu. 

Cand s-a topit se ia de pe foc si se toarna cu o lingura peste fiecare frigaruie in parte invartindu-le de cateva ori.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui dulci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Corinuta 1

26.07.2010, 16:17

A mai ramas si ptr tine Medi, te astept cu drag!

epurasha2bb 1

26.07.2010, 18:40

ce idee buna, cred ca merg si capsuni si ananas pe frigaruiele alea ! bravo!

Corinuta 1

26.07.2010, 20:55

Roberta, merge si cu boabe de struguri, cu ce fructe vrei!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Felie de ciocolata