Spalam pieptul de pui bine.
Il tamponam cu niste servete de bucatarie.
Il taiem cuburi mai maricele.
Intr-un bol facem marinata:amestecam mustarul cu keiceapul.
Apoi punem sare si piper dupa gust.
La urma uleiul si busuiocul.
Amestecam energic toate acestea,pana obtinem o pasta, si bagam bucatile de pui peste.
Acoperim bolul si il dam la frigider pentru 30 de minute.
In acest timp puneti betele de frigarui sa stea in apa rece(asta pentru a nu se arde).
Rosiile le spalam si le stergem cu un prosop curat.
Ardeiul il curatam de seminte si de cotor si il taiem bucati.
Conopida o spalam si o desfacem buchetele.
Scoatem puiul din frigider si incepem sa pregatim frigaruiele.
Asezam o rosie,o bucatica pui,una de conopida,iar pui,ardei ,pui si iar rosie(sau cum doriti ca nu este o ordine obligatorie.faceti cum va vine pe moment).
Punem un grill pe foc(eu l-am folosit pe cel cu apa),puneti apa in el si il lasati la incins.
Asezam frigaruiele pe el si il acoperim cu capacul.
Le lasam la foc potrivit,le intoarcem si pe cealalta parte pentru a se rumeni putin.
Cand sunt gata le scoatem puitn la racorit si servim.
Pofta buna!!!