Această delicatesă de inspirație indiană se poate prepara foarte ușor acasă cu ajutorul tigăii-grătar. Frigăruile preparate pe grătar sunt suculente, astfel că obţineţi un gust delicios şi aromat, de la o masă sănătoasă și delicioasă.
Pentru început am preparat marinada din iaurt si praful de curry, iar betele de frigărui le-am pus la înmuiat într-un vas cu apă. Pieptul de pui l-am tăiat bucăti si l-am adaugat în marinadă (se lasă în jur de o oră sau chiar mai mult, dacă aveti timp).
Într-un bol am amestecat ceapa rosie tăiată solzisori, castravetele feliat si pătrunjelul verde; le-am sărat, piperat si am stropit salata cu ulei de măsline. Rămâne la rece până când o servim.
Bucățile de piept de pui le-am curătat de marinada în exces si le-am înfipt alternativ cu rosiile pe betele de frigărui umezite.
Se încinge tigaia-grătar si se asează frigăruile să se rumenească. Se întorc pe fiecare parte la 2-3 minute. La acest moment, deoarece roșiile nu erau destul de coapte, am decis să pun frigăruile la cuptor pentru câteva minute. Astfel, le-am asezat într-o tavă, le-am stropit cu un pic de ulei de măsline si le-am lăsat la cuptorul încins pentru aproximativ 10 minute, până se rumeneste frumos carnea, iar rosiile se pătrund (timp în care se mai întorc de pe o parte pe alta).
Să aveti poftă bună!!