Pulpa de porc se taie cuburi de marimea dorita, apoi adaugam uleiul de masline, sare,boia dulce si piper dupa gust, masam usor carnea sa se unga uniform cu amestecul de ulei si condimente.
Spalam sub jet de apa rece, ardeii kapia si zucchini, apoi le taiem bucati.
Insiram apoi pe bete de frigarui, carnea si legumele, alternandu-le dupa preferinta, le asezam pe un platou, acoperim cu folie alimentara si le dam la rece cel putin 1 ora.
Curatam si spalam morcovii si cartofii.
Morcovii i-am taiat rondele, cartofii i-am taiat pai. Am folosit un cutit ondulat pentru branzeturi.
Am tapetat tava cu staniol, am picurat peste legume putin ulei de masline, am adaugat dupa gust, sare si piper si am dat tava la cuptor pentru 20 minute, folosind functia de coacere cu ventilatie.
Dupa acest timp, am scos frigaruile din frigider si le-am asezat peste morcovi si cartofi.
Am dat din nou tava la cuptor pentru alte 30 minute, am rotit din 10 in 10 minute frigaruile sa se gateasca uniform.
Am servit frigaruile alaturi de legumele care au primit savoarea scursa din carnea de porc, ardei si zucchini, cu arpagic verde proaspat tocat.
Pofta buna!