Frigarui de cartofi

de mihasara in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2016 | 2618 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • bacon/kaizer
  • 2linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • bete de frigarui.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de cartofi:

  1. Spalam cartofii foarte bine, in cazul in care folosim cartofi noi.
  2. Ii feliem subtire, la fel procedam si cu baconul.
  3. Montam frigaruile pe bete alternand feliile de cartofi cu cele de bacon dar cu conditia ca prima si ultima felie sa fie de cartofi.
  4. Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  5. Amestecam intr-un bol uleiul de masline cu piperul, rozmarinul si sarea si ungem frigaruile cu o pensula.
  6. Bagam tava in cuptorul incins si intoarcem frigaruile din cand in cand sa se rumeneasca pe toate partile.
  7. Sunt gata cand cartofii s-au inmuiat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

portiadelumina 1

15.01.2016, 10:42

Sincer, eu aş mai face un mujdei din care să picur de la cap la cap pe frigăruie. Fain!

cristinutanicolita 1

15.01.2016, 15:30

foarte bune

Gicuta 1

18.01.2016, 09:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

Torturi spirala cu zmeura - Desert aniversar si reteta nr. 1800

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cous-cous cu legume