Frigarui de cartofi

de mihasara in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2016 | 3325 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • bacon/kaizer
  • 2linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • bete de frigarui.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de cartofi:

  1. Spalam cartofii foarte bine, in cazul in care folosim cartofi noi.
  2. Ii feliem subtire, la fel procedam si cu baconul.
  3. Montam frigaruile pe bete alternand feliile de cartofi cu cele de bacon dar cu conditia ca prima si ultima felie sa fie de cartofi.
  4. Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  5. Amestecam intr-un bol uleiul de masline cu piperul, rozmarinul si sarea si ungem frigaruile cu o pensula.
  6. Bagam tava in cuptorul incins si intoarcem frigaruile din cand in cand sa se rumeneasca pe toate partile.
  7. Sunt gata cand cartofii s-au inmuiat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

portiadelumina 1

15.01.2016, 10:42

Sincer, eu aş mai face un mujdei din care să picur de la cap la cap pe frigăruie. Fain!

cristinutanicolita 1

15.01.2016, 15:30

foarte bune

Gicuta 1

18.01.2016, 09:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu dovlecel si miez de lapte