Frigarui de cartofi

de mihasara in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2016 | 2835 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • bacon/kaizer
  • 2linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • bete de frigarui.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de cartofi:

  1. Spalam cartofii foarte bine, in cazul in care folosim cartofi noi.
  2. Ii feliem subtire, la fel procedam si cu baconul.
  3. Montam frigaruile pe bete alternand feliile de cartofi cu cele de bacon dar cu conditia ca prima si ultima felie sa fie de cartofi.
  4. Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  5. Amestecam intr-un bol uleiul de masline cu piperul, rozmarinul si sarea si ungem frigaruile cu o pensula.
  6. Bagam tava in cuptorul incins si intoarcem frigaruile din cand in cand sa se rumeneasca pe toate partile.
  7. Sunt gata cand cartofii s-au inmuiat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

portiadelumina 1

15.01.2016, 10:42

Sincer, eu aş mai face un mujdei din care să picur de la cap la cap pe frigăruie. Fain!

cristinutanicolita 1

15.01.2016, 15:30

foarte bune

Gicuta 1

18.01.2016, 09:22

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv cu carne