Friganele cu Miez de lapte

de Ina in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2013 | 5165 vizualizari

 

Foarte pufoase, sunt excelente calde, dar si reci.

 

INGREDIENTE

  • 2 rondele Miez de lapte de la Delaco
  • felii de paine
  • 2 oua
  • 2 fire de ceapa
  • marar verde
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele cu Miez de lapte:

Pentru inceput spalam ceapa si mararul si le tocam marunt.

Batem bine cele doua oua  cu putina sare  si marar verde tocat. 

Ungem feliile de paine cu  ou  si presaram putin piper.

Feliem rondelele de Miez de lapte - Delaco  si le asezam pe feliile de paine unse cu ou. Presaram ceapa verde tocata, marar si putin piper, apoi acoperim totul cu  ou batut. Asezam cu grija felia de paine corespondenta deasupra, fixand-o cu o scobitoare, pentru a manevra semipreparatul mai usor  in etapa urmatoare.

Cufundam feliile astfel montate in ou batut si le prajim in ulei incins , pe ambele parti. 

Servim fierbinti sau reci, cu rosii si ceapa verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de ciuperci