Frappe

de Angelina_Elena in Bauturi, 23 Iun 2012 | 6343 vizualizari

 

Intr-o zi torida de vara, cand simti ca te topesti ca inghetata merge de minune un FRAPPE rece, cu cateva cuburi de gheata!;;)...reteta de Frappe am vazut acum cateva zile la Edith!

 

INGREDIENTE

  • 250 ml lapte
  • 1 lingurita ness
  • 1 lingurita cappucino de ciocolata
  • zahar (pudra) dupa gust (eu am pus zaharina)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frappe:

Punem 200 ml lapte la congelator intr-un recipient de plastic pentru cca. 60-90 de minute pana cand acesta este aproape inghetat.

Dupa ce a laptele a inghetat, il scoatem din recipientul de plastic si il punem in vasul de la blender, apoi adaugam zaharul, ness-ul si praful de cappucino. Blenduim totul pana ne rezulta o compozitie spumoasa. Daca compozitia este prea groasa putem adauga laptele ramas (50 ml).

Se serveste imediat cu cateva cuburi de gheata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frappe" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (29)

mamaieelena 1

24.06.2012, 13:56

bun,bun

Angelina_Elena 1

24.06.2012, 14:20

multumesc Mamaie!

alba_zori 1

11.07.2012, 20:34

ce super arata frappeul tau,si eu vreau...si ce spuma deasupra mmmmmmm

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frappe mentolat