Franzela umpluta

de Constelatialeu in Sandvisuri, 5 Ian 2016 | 7268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 franzela
  • Umplutura
  • 3 oua
  • salam Sinaia
  • salam Banatean
  • cabanos stik
  • masline
  • cascaval
  • cas dulce
  • ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Franzela umpluta:

Am facut curatenie in frigider...Taiem marunt, salamul, cascavalul,casul, cabanosul, maslinele, ceapa, peste ele spargem ouale, adaugam sare si piper si omogenizam. Scobim franzela, tain deasupra un capac cat toata lungimea ei, lasand coltucul plin, in scobitura turnam umplutura, deasupra punem cas dulce taiat sub forma de betisoare. Asezam franzela pe hartie de copt si o invelim. Bagam la cuptor, lasam cca 20 min, apoi desfacem hartia d ecopt si lasam sa se rumeneasca putin. Cam astai toata filozofia....Sa aveti pofta sau nu....

Daca ti-a placut reteta noastra "Franzela umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Franzela umpluta