Franzelă umplută

de Panacris in Sandvisuri, 26 Oct 2014 | 10510 vizualizari

 

Tot am căutat un nume pentru această rețetă;) În final am găsit denumirea ideală;) De fapt adevărul gol goluț;)

 

INGREDIENTE

  • franzelă 1 bucată,
  • cașcaval cca. 12 felii,
  • mușchiuleț afumat cca. 12 felii,
  • ciuperci champignon cca. 6 bucăți,
  • ulei de măsline,
  • sare aromată a la Panacris,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Franzelă umplută:

Franzela se feliază, apoi se stropește cu ulei de măsline. Feliile de cașcaval, șuncă și ciuperci se așează alternativ între feliile de pâine. După ce s-a umplut franzela, se dă la copt într-o tavă termorezistentă la căldură cca. 30 de  miniute la 150 grade. Simplu, sățios și gustos! ;) P.S.Bonus, am mai adăugat câteva ciupercuțe, asezonate cu sare aromată al al Panacris, ulei de măsline și parmesan ;) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Franzelă umplută" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 220 lei
1099.99 lei
879.99 lei

COMENTARII (27)

Retete cu Margareta Cismasiu 1

08.02.2015, 22:39

Sidy 1

25.02.2015, 15:50

Bravo Panacris !!! Chiar si Alex Cirtu te lauda ! Uite : https://www.facebook.com/alexandru.cirtu/posts/614037452031712?pnref=story

Panacris 1

25.02.2015, 21:17

Ups, Sidy. Multumesc. Intru acum sa vad

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun cald