Franzela cu costita, cascaval si masline

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 24 Mar 2011 | 10923 vizualizari

 

Inspirat de Sidy dar facut cu ce aveam prin frigider. Mi-a parut rau ca am folosit o franzeluta mica deoarece a iesit foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 franzela
  • 300g cascaval
  • 200g costita
  • 50g unt
  • 3 oua
  • 4linguri smantana
  • 10 masline fara samburi
  • busuioc
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Franzela cu costita, cascaval si masline:

Se unge o tava de chec cu unt din abundenta.

Se taie franzela felii dar nu pana jos si se aseaza in tava.

Costita si cascavalul se taie felii subtiri si se introduc intre feliile de franzela.

Maslinele se taie marunt si se amesteca bine cu smantana, busuiocul si ouale.

Se potriveste de sare si piper si se toarna peste franzela.

Tava se introduce in cuptorul preancalzit pentru 20-25 minute pana se fac ouale si se rumeneste .

Se taie felii si se serveste.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Franzela cu costita, cascaval si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati