Fori di zucca (flori de dovlecel)

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 23 Aug 2014 | 2889 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • dovlecei cu flori
  • 2 oua
  • faina cat cuprinde
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fori di zucca (flori de dovlecel):

Ouale se amesteca bine cu condimentele,faina se pune cat cuprinde.

Floriile de dovlecel se spala bine,se usuca,se dau prin amestecul de ou si se pune la prajit in ulei incind.

Se scot pe un servet de bucatarie.

Se servesc calde sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fori di zucca (flori de dovlecel)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

roxana_simona 1

15.10.2014, 18:24

Bya Ralu 1

03.12.2014, 20:19

mihaelar63 1

29.01.2016, 09:22

De un secol vreau sa fac si eu . Cred ca asta vara am cules flori de dovlecel de vreo trei ori si nu am finalizat ))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zucchini si flori de zucchini pane