Fori di zucca (flori de dovlecel)

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 23 Aug 2014 | 3659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • dovlecei cu flori
  • 2 oua
  • faina cat cuprinde
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fori di zucca (flori de dovlecel):

Ouale se amesteca bine cu condimentele,faina se pune cat cuprinde.

Floriile de dovlecel se spala bine,se usuca,se dau prin amestecul de ou si se pune la prajit in ulei incind.

Se scot pe un servet de bucatarie.

Se servesc calde sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fori di zucca (flori de dovlecel)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

roxana_simona 1

15.10.2014, 18:24

Bya Ralu 1

03.12.2014, 20:19

mihaelar63 1

29.01.2016, 09:22

De un secol vreau sa fac si eu . Cred ca asta vara am cules flori de dovlecel de vreo trei ori si nu am finalizat ))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]