o reteta rapida atunci cand vrei ceva bun de rontait sau un aperitiv pentru o bere cu prietenii...
Aluatul se decongeleaza la temperatura camerei cam o jumatate de ora(nu trebuie decongelat de tot ca va deveni lipicios).
O parte din cascaval l-am taiat cubulete,o parte l-am ras pe razatoarea mica.
Sunca am taiat-o cubulete mici.
Cantitatile raman la alegerea fiecaruia in functie de cate foietaje doriti sa faceti cu sunca si cascaval sau doar cu cascaval.
.Am taiat foaia de foietaj in patratele.Pe unele le-am umplut cu sunca si cascaval bucati pe altele cu cascaval ras iar unele le-am uns cu ou(batut ) si am presarat cascaval ras deasupra..
Patratelele umplute le am uns pe margini cu ou apoi le am impaturat.
Am pus intr-o tava hartie de copt,am asezat foietajele la distanta de 2-3cm(isi maresc volumul prin coacere) si le am copt la 180 de grade pana cand s-au rumenit frumos..sa tot fie 35-40min..