Foietaj rasucit

de bucatarimcudiana in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2011 | 12213 vizualizari

 

o gustare delicioasa sau un inlocuitor de sandvis pentru servici, scoala......

 

INGREDIENTE

  • 400 gr foietaj
  • 150 gr.cascaval ras
  • 150 gr salam
  • ketchup
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj rasucit:

foaia de foietaj se dezgheata, se unge cu un strat subtire de ketchup, se presara salamul taiat cubulete si cascavalul ras

foaia se pliaza pe jumatate, se preseaza bine si pe latime se taie fasii cam de 2 degete grosime.

fasiile astfel obtinute se rasucesc si se pun pe o tava tapetata cu hartie de copt.

tava se introduce la cuptorul preincalzit, la foc moderat si se coc pana se rumenesc usor

TIPS-URI

1

eu am folosit foi bella

2

se pot face diferite umpluturi in functie de imaginatie si preferinta

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj rasucit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu de toate la cuptor